22/11/2019

André Hazes – LIVE IN NXT

Vrijdag 22 november: André Hazes – LIVE in NXT!

Na de uitverkochte editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Gelukkig vond André dat ook en hebben we weer een nieuwe datum gekregen van deze held. Superblij en trots dat hij wederom op ons podium zal shinen in november.

André Hazes – geen ‘Dré’, ‘Dreetje’ of ‘Junior’ meer , én terecht. Een volwaardig artiest de de sfeer erin weet te brengen en man wat een stem!

Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. André’s optredens zijn nu fifty-fifty: ongeveer half eigen nummers en half die van zijn vader. Omdat hij nog niet genoeg nummers heeft om een eigen concert te vullen, maar ook omdat hij de nummers van pa graag ten gehore brengt. “Ik heb de naam, de stem en ik merk dat mensen het leuk vinden. Tegelijk is het machtig om te zien dat míjn liedjes nu ook mensen raken.” Hoewel zijn muziek bewust een eigen identiteit heeft, blijft die ouwe wel degelijk belangrijk, zegt André eerlijk. Bij alles wat hij maakt, blijft de maatstaf dat Hazes senior het ook had moeten kunnen zingen. “Om te voorkomen, bijvoorbeeld, dat het te plat wordt. Dat wil ik absoluut niet.” Niet plat, wél volks. Dat, en zijn soort muziek, wil André graag vasthouden. “Ik wil het lekker simpel, puur, op mijn manier.”

Met volledige band, ook in concertvorm, intiem maar zeker spectaculair.

TICKETS

Tickets: € 34,50
Deurverkoop: € 40.-  (LET OP: zolang de voorraad strekt)

Groepstickets
Ga je met een groep? Bespaar op je reserveringskosten! Koop een groepsticket voor 5 personen of voor 10 personen.

INFO

NXT events
Handelseweg 11, Gemert
Minimale leeftijd: 18+

 

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.