01/12/2018

André Hazes – LIVE IN NXT

Zaterdag 1 december: André Hazes – LIVE in NXT!

André Hazes – geen ‘Dré’, ‘Dreetje’ of ‘Junior’ meer – wist al vroeg dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden. Inmiddels is hij bezig met zijn derde album. Zijn laatste hit Ik Haal Alles Uit Het Leven was de eerste tekst die compleet van zijn hand kwam. “Ik wil het lekker simpel, puur, op mijn manier.”

Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. André’s optredens zijn nu fifty-fifty: ongeveer half eigen nummers en half die van zijn vader. Omdat hij nog niet genoeg nummers heeft om een eigen concert te vullen, maar ook omdat hij de nummers van pa graag ten gehore brengt. “Ik heb de naam, de stem en ik merk dat mensen het leuk vinden. Tegelijk is het machtig om te zien dat míjn liedjes nu ook mensen raken.” Hoewel zijn muziek bewust een eigen identiteit heeft, blijft die ouwe wel degelijk belangrijk, zegt André eerlijk. Bij alles wat hij maakt, blijft de maatstaf dat Hazes senior het ook had moeten kunnen zingen. “Om te voorkomen, bijvoorbeeld, dat het te plat wordt. Dat wil ik absoluut niet.” Niet plat, wél volks. Dat, en zijn soort muziek, wil André graag vasthouden.

Na zijn concertreeks\ in Ahoy in oktober mogen we dan ook met trots aankondigen dat hij op zaterdag 1 december in NXT events in Gemert staat. Hij stond al eens in NXT tijdens één van de altijd gezellige Holland Live edities, nu neemt hij NXT helemaal zelf over.

Met volledige band, ook in concertvorm, intiem maar zeker spectaculair.

Supporting Act

Danny Froger zal deze avond ook het podium betreden als supporting act. Danny Froger werd geboren in een artiestenfamilie. Zijn vader is welbekende zanger René Froger. In 2010 brachten ze samen, onder de naam De Frogers, de single Zo heppie! uit en in 2012 bracht hij zijn solosingle Vandaag uit.

TICKETS

Tickets: € 29,50
Deurverkoop: € 35,- (LET OP: zolang de voorraad strekt)

Groepstickets
Ga je met een groep? Bespaar op je reserveringskosten! Koop een groepsticket voor 5 personen of voor 10 personen.

Koop nu je tickets via DEZE link.
Directe ticketlink: http://bit.ly/andrehazesnxt

INFO

NXT events
Handelseweg 11, Gemert
Minimale leeftijd: 18+

andre hazes, live in concert, andre hazes concert, nxt events gemert, nxteventsnl, livemuziek, live concert, danny froger, december 2018

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.