12/03/2016

Fabulous 90’s [UITVERKOCHT]

Fabulous 90’s

Het was de tijd van furby’s, gabbers en flippo’s. De tijd van Air Maxjes en blokgympies en de tijd van kuiven en (half)kale koppen. Wie wilde er geen hippie zijn en stoned worden van de marihuana, toen het welbekende nummer van de Party Animals grijsgedraaid werd op de radio en alle dance-feesten? Wie was er toen niet 24/7 Slave to the Music? Wie is er niet uit z’n dak gegaan op DJ Jean’s nummer 1 hit The Launch? En welke kritische massa voelde die brandende 90’s liefde niet? Juist! Niet-90’s bitchesss! De rest van ons deelt die mooie herinneringen gelukkig wel en kan nu nog wel uit z’n plaatje gaan als deze gouden ouwe weer gedraaid worden en voor hen hebben we een mooie verrassing…. Het kan weer!! Op zaterdag 12 maart in NXT – Gemert.

Tickets

Fabulous 90’s is UITVERKOCHT. Er zijn geen tickets meer beschikbaar.

Timetable

21:00 – 22:00 Fabulous 90’s DJ team
22:00 – 23:00 Twenty4Seven
23:00 – 23:20 Extince
23:20 – 00:00 Fabulous 90’s DJ team
00:00 – 00:30 Party Animals
00:30 – 01:00 Fabulous 90’s DJ team
01:00 – 01:30 Two Brothers on the 4th Floor
01:30 – 02:00 Fabulous 90’s DJ team
02:00 – 03:00 Dune
03:00 – END Fabulous 90’s DJ team

Munten

Tijdens Fabulous 90’s zijn er speciale Fabulous 90’s munten beschikbaar. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash te betalen.
LET OP: NXT munten zijn deze avond niet geldig!

Minimale leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar (ID verplicht).

Kluisjes

Er zijn in NXT voldoende kluisjes aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid bij NXT. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

Line up:

Party Animals

Wie heeft er niet leren hakken van de Party Animals?! Bekend geworden als drie hakkende gabbers en een hippie, in de clip van de remix ‘I Wanna Be a Hippy’ van Flamman & Abraxas, maar na deze hit en hun daarop volgende, razende populairiteit, gingen zij zelfstandig verder als de Party Animals en scoorden zij dikke hits met onder andere nummers als ‘Have You Ever Been Mellow’, ‘Hava Naquila’ en niet te vergeten ‘Aquarius’. Tijdens onze Fabulous 90’s party komen zij hun moves nog een keer showen, dus dit mag je zeker niet missen!

Two Brothers on the 4th Floor

Deze twee “broertjes” kennen we natuurlijk ook allemaal nog wel, want dit duo had in de jaren ’90 internationaal succes met hun dance- en rap-acts! We kennen ze van de nummer 1 hit ‘Dreams’, het nummer ‘Never Alone’ – wat gouden status kreeg. Wij geloven én beloven dat dit optreden te gek gaat worden!

Het Fabulous 90’s DJ Team

Deze artiesten nemen je graag mee terug in de tijd naar de happy 90’s sferen. Been there, heard that, maar zij gaan verder! Compleet in stijl worden de shows interactief aangekleed met muziek, acts en performances onmiskenbaar voor de 90’s. Dat betekent danseressen, vetkuiven en kale koppies, aussies en blokkies, Johnnies en Anita’s en jawel, wellicht zelfs nog wat Cita’s! En nog veel en veel meer, maar we willen natuurlijk niet alles verklappen.. Na een avondje met het Fabulous 90’s DJ Team zul je je de volgende dag gegarandeerd afvragen in welke tijd je bent wakker geworden!

Extince

Peter Kops, beter bekend als Extince, is een van de eerste Nederlandse rappers. Hij wordt de grondlegger van de Nederlandse hip-hop genoemd. Kenmerkend voor de liedjes van Extince zijn woordspelingen en een zachte G.

Dune

Tijdens de happy hardcore en rave-rage in Nederland heeft Dune een aantal grote hits gehad. Vooral Hardcore Vibes, Can’t Stop Raving, Rainbow to the stars en Hand in Hand haalden hoge noteringen in de Nederlandse Top 40.

Twenty 4 Seven

Met zo’n 18 miljoen verkochte platen boekte Twenty 4 Seven internationaal succes en verdienden daarmee verschillende keren goud en platina. Nummers als ‘Slave to the Music’, ‘I Can’t Stand It’ en ‘Are You Dreaming’ zullen ons allen bekend in de oren klinken en deze zullen op onze Fabulous 90’s avond vast en zeker niet ontbreken.

Meld je aan voor het Facebook event!

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.