06/07/2018

HockeyLoverz

Een ogenschijnlijk legendarisch jaar staat voor de deur, de weekenden voor het gekste hockeyfestival zijn officieel bekend! Op 6, 7 en 8 juli & 13, 14 en 15 juli is HockeyLoverz Nederland de plek waar menig hockeyer te vinden is. En voor de eerste keer vind Hockeyloverz plaats in en om Time Out/NXT events.
Elke échte hockeyer weet dat HockeyLoverz het moment is om samen met jouw team het hockeyseizoen af te sluiten zoals alleen jullie dat kunnen. Dit jaar weer met een heerlijke sfeer, gave activiteiten en de vetste feesten zoals jullie van ons gewend zijn! Een weekend lang helemaal uit je dak gaan in de grootste discotheek van Nederland, meedoen aan toernooien of gewoon vet lopen chillen.. Alles kan! Dus; zorg dat je klaar bent voor het weekend van je leven. In 2018 gaan we weer samen met jou, alle teams en heel hockeyend Nederland een geweldig feest neerzetten. Op het veld én daarbuiten!

Line-up

Billy The Kit ? Bizzey ? Capital Candy ? ChildsPlay ? Dansado & De Feestneger ? Dave Roelvink ? Diaz & Bruno ? FonckyTimeManuel Broekman & DJ Vinny ? Freddy Moreira ? GIOCATORI ? Jailhouse Jimmy ?Johnny 500 ? Kazkid ? La Fuente ? Lampegastuh ? Miss BontBeats ? Noise Cartel ? Puinhoop Kollektiv ? Snollebollekes ?Team Rush Hour ?
The Allstarz ? TBND – The Boy Next Door ? TONY JUNIOR

Inschrijvingen (vanaf 6 personen!)

We gaan de grootste HockeyLoverz-edities ooit tegemoet! Omdat we uit verschillende hoeken hebben gehoord dat teams er niet altijd in slagen om 11 deelnemers bij elkaar te krijgen, hebben we besloten om teams vanaf 6 personen toe te laten! ??

Let op: 1 weekend is al compleet uitverkocht dus wacht niet te lang!

WEEKEND 1 | 6, 7 EN 8 JULI 2018 – UITVERKOCHT –
WEEKEND 2 | 13, 14 EN 15 JULI 2018

Alle informatie over inschrijvingen, line up, veelgestelde vragen etc. zijn terug te lezen via: www.hockeyloverz.nl

Leeftijd

Hockeyloverz is voor (jong)senioren en A- & B-junioren.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.