12/11/2016

Holland Live!

Na het succes in januari zijn we terug met een nieuwe editie van Holland Live! Ook op 12 november zorgen we natuurlijk weer voor beste en gezelligste Nederlandstalige artiesten! En met lekkere drankjes, goede muziek en natuurlijk met JULLIE belooft het weer een avondje te worden om niet te missen.

Tickets

Tickets à € 15,00 (ex fee) zijn verkrijgbaar via deze link en bij Eeterij & Feesterij ’t Hôfke in Handel!
Er is deze avond ook deurverkoop. Tickets aan de deur zijn € 20,00.

Algemene informatie

Datum: zaterdag 12 november 2016
Adres: Handelseweg 11, Gemert
Tijden: 20:00 – 02:00u

Line up & timetable:

21:15u Jeffrey Heesen
22:00u Henk Dissel
22:30u Ivo van Rossum
23:00u Tino Martin
23:30u Snollebollekes
00:15u John de Bever
01:00u René Schuurmans
Presentatie: Willie Oosterhuis

Artiesten:

René Schuurmans

Niemand minder dan René Schuurmans is deze avond aanwezig! Met zijn repertoire van meezingers zoals ‘Als ik haar zie’ en ‘Laat de zon in je hart’ & spetterende live performance kunnen we ervan uitgaan dat de handjes in de hele zaal de lucht in gaan… Wij hebben er zin in!

Henk Dissel

Henk Dissel brak in 2008 door met zijn deelname aan de TROS sterren.nl Academy, de rest is eigenlijk geschiedenis. Op ieder feestje zingen we met z’n allen weer uit volle borst mee met nummers als ‘Dansen’, ‘Een Bom’ en ‘Lange Nacht’. Op 12 november kunnen we genieten van Henk Dissel live op het podium in NXT!

John de Bever

We vonden het optreden van John de Bever tijdens de eerste editie van Holland Live zo fantastisch, dat we besloten hebben hem ook de tweede editie uit te nodigen! ‘Jij krijgt die lach van mijn gezicht’ is toch wel dé meest bekende meezinger die op ieder festival, in elke voetbalkantine en zeker op elk optreden van John de Bever de revue passeert.

Tino Martin

Tino Martin is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire Nederlandstalige zangers. Zo mag hij met trots zeggen dat hij met ruim 400 optredens de meest geboekte artiest van 2015 is. Als hoogtepunt trad hij in Mei op in een uitverkochte Heineken Music Hall en ontving hij een award voor de beste single met het nummer ‘Toch zal ik altijd aan je denken’.

Jeffrey Heesen

Deze nieuwe editie van Holland Live hebben we de Brabantse Jeffrey Heesen bereid gevonden de avond groots te openen. In 2015 werd Jeffrey Heesen tweede bij de talentenjacht ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6. Met zijn nieuwe album ‘Intens’ met nummers als ‘De wereld is van ons’ en ‘Mag ik de zon laten schijnen’ won Jeffrey zelfs een BUMA award in de categorie Grootste Talent!

Ivo van Rossum

Ivo van Rossum is een lokaal zangtalent uit Gemert. Ivo staat bijzonder graag op het podium wat hij ook uitstraalt naar het publiek. Hij laat zich graag inspireren door grote namen als Django Wagner, Willem Barth en Frans Duijts, van wie hij regelmatig covers zingt. Neem maar van ons aan dat Ivo van Rossum er één groot feest van zal maken!

Presentator: Willie Oosterhuis

Ook deze editie zal Willie Oosterhuis de avond gezellig aan elkaar kletsen zoals alleen hij dat kan!

Ben jij erbij? Zet jezelf op aanwezig op de Facebook evenementenpagina, nodig je vrienden uit en blijf op de hoogte!

Bekijk HIER de foto’s van de eerste editie van Holland Live op 23 januari.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.