06/05/2017

Holland Live

Holland Live met o.a. André Hazes jr!

Zaterdag 6 mei klinken alleen de leukste Hollandse hits en beste meezingers door de speakers en daar nodigen we de beste artiesten voor uit! Met trots kunnen we dan ook aankondigen dat de volgende artiesten er bij zijn:

LINE UP

André Hazes jr.
Vinzzent
Stef Ekkel
Snollebollekes
John West
Tiago

TICKETS

Zorg dat je het gezelligste evenement van het zuiden niet mist en scoor je ticket voor € 15,00 (ex fee) via deze link of haal ze bij Eeterij & Feesterij ’t Hôfke in Handel.
Zolang het niet uitverkocht is zijn er tickets aan de deur verkrijgbaar. (Deurprijs: € 20,-)

SOCIALS

Zet jezelf aanwezig op het Facebook evenement!

Holland Live staat voor Hollandse hits, gezelligheid & artiesten van eigen bodem.

André Hazes Jr.

Dré Hazes scoorde als 13-jarige zijn eerste hit in 2007 met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met z’n vader. In 2014 bracht de Nederlandstalige zanger zijn eerste solo album ‘Mijn Beste Vriend’ uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, de zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. Een grote doorbraak volgde toen André Hazes Jr het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv programma ‘De Beste Zangers’. Afgelopen jaar scoorde hij een hit met ‘Leef’, een loflied om het leven te vieren. In januari staat ie in een uitverkochte Heineken Music Hall en vervolgens 6 mei in NXT, Gemert. Dit belooft wat moois te worden!!

Vinzzent

“Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij!” Een kreet uit de ‘Dromendans’ waarmee Vinzzent in 2011 een groot publiek veroverde. Met zijn aanstekelijke feelgood muziek en energieke persoonlijkheid maakt hij mensen blij en behoort daarom met trots in de line up van de volgende editie van Holland Live op zaterdag 6 mei!

Stef Ekkel

“Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist!” En daar zijn we het he-le-maal mee eens! STEF EKKEL is er bij zaterdag 6 mei tijdens Holland Live en luister naar zijn wijze woorden: dit feestje mag je niet missen!!

John West

Verschillende hits met Lange Frans en Wolter Kroes, hij stond in de finale van het programma “Bloed Zweet & Tranen” en was te gast bij Toppers in concert, hij heeft verschillende albums uitgebracht en onlangs vierde ie zijn 10-jarig jubileum. Deze man heeft de afgelopen jaren zéker niet stil gestaan en dit zal zaterdag 6 mei ook niet het geval zijn want JOHN WEST is er bij!

Snollebollekes

Naar links naar rechts… Springen nondeju!! SNOLLEBOLLEKES weet als geen ander een feestje te bouwen en daarom hebben we hem wederom uitgenodigd! En met deze knaller is de mega mooie line up compleet!!

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.