23/01/2016

Holland Live

Holland Live

Op 23 januari 2016 was de eerste editie van Holland Live in NXT! Een supergezellige avond vol meezingers met fantastische artiesten van Nederlandse bodem! De avond werd aan elkaar gepraat door niemand minder dan Willie Oosterhuis!

Houd onze event pagina in de gaten voor de volgende Hollandse party!

Algemene informatie

Datum: 23 januari 2016
Adres: Handelseweg 11, Gemert
Tijden: 20:00 – 02:00u

Timetable

20:00 – Opening met presentator Willie Oosterhuis
21:15 – Jannes
22:00 – John de Bever
22:45 – Jaman
23:30 – Helemaal Hollands
00:15 – Django Wagner
01:15 – Henk Bernard

Tickets

Tickets zijn € 15,00 en verkrijgbaar bij Eeterij en Feesterij ’t Hôfke en online via deze link.

Munten

Tijdens Holland Live zijn er NXT munten beschikbaar á €2,50 per stuk. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash betalen.

Minimale leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar.

Kluisjes

Er zijn in NXT voldoende kluisjes aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid bij NXT. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

Artiesten:

Jannes

We trappen de avond af met niet de minste; Jannes! Jannes heeft op zowat elk groot podium gestaan in Nederland en is onder andere een vaste artiest op het Mega Piraten Festijn. Jannes komt elk jaar steevast met een nieuw album, wat hem één van de meest productieve artiesten maakt. Jannes is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Met hits als ‘Een beetje meer’, ‘Adio amore adio’ en ‘Zwevend naar ’t geluk’ zijn we al meteen in de feeststemming!

Django Wagner

Wie kent hem niet: Django Wagner! Deze sympathieke zanger werd in 2009 bekend met het album en gelijknamige hit ‘Kali’, die iedereen van voor tot achter mee kan zingen. Sindsdien is Django met zijn warme en volkse stemgeluid uitgegroeid tot één van de populairste zangers in zijn genre. Met hits als ‘Mooie blauwe ogen’ en ‘Dat ene moment’ zal de hele zaal uit volle borst meezingen.

John de Bever

John de Bever, ooit verkozen als één van de beste zaalvoetbaltalenten ter wereld’, heeft een minstens net zo fijne zangtechniek. In 2014 is hij door Sterren.nl genomineerd in de categorie “Beste Levenslied”. Met nummers als ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ en ‘Vaarwel alle zorgen’ krijgt John de Bever het publiek altijd op stoelen en banken.

Helemaal Hollands

Dit gezellige, Hollandse duo weet er altijd en overal een feestje van te maken. Helemaal Hollands staat bekend om het zingen van covers en medley’s in extravagante kleurrijke jasjes. De zaal zal zich vullen met een dansende zee van meezingende mensen, zwaaiende armen en vrolijke gezichten. Met nummers als ‘De ober’, ‘Waar is dat feestje?’ en albums als ‘de meezingmedley’s’ is Helemaal Hollands uitgegroeid tot één van de populairste Nederlandstalige zangduo’s!

Henk Bernard

Henk Bernard staat bekend om zijn volkse nummers met een verhaal. Met als grote voorbeeld André Hazes, van wie hij regelmatig nummers zingt tijdens zijn optredens, weet Henk Bernard altijd een gevoelige snaar te raken. Met zijn eerste grote hit in 2007 ‘Wat is voor mij een dag’, is het snel gegaan met Henk Bernard. Hij scoort landelijke bekendheid met singles als ‘Hou me nog een keertje vast’ en ‘Tranen zijn niet alleen om te huilen’. Op 23 januari klinken zijn pakkende teksten door NXT!

Jaman

Jaman heeft al sinds kind af aan een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Zijn hobby werd al snel zijn professie toen Jaman in 2011 doorbrak met zijn eerste single. Van lokale cafés en speciale gelegenheden, naar het grote Tros muziekfeest. Jaman weet er altijd een feestje van te maken met nummers als ‘Blikken of blozen’ en ‘Gewoon weer opnieuw’.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.