11/11/2017

L.A. Vation – U2 Tribute Band

L.A.vation – Worlds Greatest Tribute to U2

L.A.vation is meer dan alleen een U2 coverband. L.A. Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year’s Day”, “With Or Without You”,”Beautiful Day”,”One”, “Vertigo” en ga zo maar door!

Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld ontleent L.A. Vation zijn naam aan het lied “Elevation”, de derde single van U2’s album ”All That You Can Leave Behind”. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A. Vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A.vation.

Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep.

In de twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ wordt genoemd!

Tickets

Voorverkoop: € 15,-
Deurprijs: € 20,-

Eventbrite - L.A.vation - The World's Greatest Tribute to U2

Directe ticketlink: http://bit.ly/lavation-nxt

Algemene info

Datum: zaterdag 11 november 2017
Locatie: Handelseweg 11 – Gemert
Deuren open: 20:00
Aanvang show: 22:00

Munten

Tijdens L.A.vation zullen NXT munten beschikbaar zijn á €2,50 per stuk. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash betalen.

Lockers

Er zijn in NXT voldoende lockers aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-. Er hangt een wisselautomaat bij de kluisjes.

Parkeren & ingang NXT

Er is voldoende parkeergelegenheid bij NXT. NXT ligt op hetzelfde terrein als discotheek Time Out aan de Handelseweg 11 in Gemert. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.