13/05/2016

Laura van den Elzen

De Gemertse countryzangeres Laura van den Elzen werd zaterdag 7 mei tweede in de razendpopulaire talentenshow Deutschland sucht den Superstar. Iets om trots op te zijn!! Speciaal om haar fans te bedanken en te vieren dat ze 2e is geworden, staat ze aanstaande vrijdag 13 mei in Time Out NXT. Met verschillende optredens, meet & greets en een speciale huldiging!

De entree is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.

Laura (18 jaar) wordt beschouwd als een van de beste Country zangtalenten in Europa. Ze zingt eigen geschreven nummers en covers van Dolly Parton, Miranda Lambert, Miley Cyrus, Ilse de Lange, Commin LInnets, Johnny Cash, Lady Antebellum en vele anderen! Later deze maand trekt ze met vier andere kandidaten uit het dertiende seizoen van Deutschland Sucht Den Superstar door Duitsland maar voor het zo ver is staat ze met een exclusief, gratis toegankelijk concert in Time Out NXT!

Timetable:

Deuren open: 19:00 uur
Meet & Greet met fans: 19:30 uur
Start eerste optreden: 20:45 uur

Locatie:

Time Out – NXT
Handelseweg 11
5423 SB Gemert
www.time-out.nl /  www.nxt-events.nl

Verdere informatie:

Er is voldoende parkeergelegenheid.
NXT ligt op hetzelfde terrein als discotheek Time Out aan de Handelseweg 11 in Gemert. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het bord ‘NXT’ op het gebouw.
Lockers aanwezig.
Gratis toegang!

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.