27/10/2017

NXT Comedy Night

NIEUW: Comedy Night in NXT events

NXT events heeft iets moois op het programma staan! Behalve verschillende feesten hebben we een primeur: NXT Comedy Night! Op vrijdag 27 oktober staan 5 top comedians en een charismatische MC op het podium van NXT:

Braboneger (Steven Brunswijk)

Steven Brunswijk is bekend als de Brabonger! Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Hij was te zien bij zijn hilarische optreden op Comedy Central waar hij te gast was bij ‘The Roast of Gordon’! Niet gezien? Zeker even kijken! Link: https://youtu.be/RW2gQ5iqCJU

Tom Sligting

Met grote landelijke tours bespeelt Tom alle zalen. Met scherpzinnige inzichten en actuele grappen staat hij garant voor een spetterend optreden. Afgelopen jaren was hij ook te gast bij Lowlands, The Comedy Factory en Raymann is Laat.

Bruno Bittoun

Bruno Bittoun draait al enkele jaren mee op het comedy circuit, hij brengt een “Happy-Feeling “comedy met veel grappen uit de actualiteit en het alledaagse waar iedereen zich vroeg of laat in zal herkennen. Winnaar Cabarette-ketet 2015!

Roel C Verburg

Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Hij trad o.a. op in Kopspijkers, Radio Veronica, Comedy Explosion & BNN Padoem Patsss Onelinershow.

Riza Tisserand

Riza Tisserand is cabaretier, rapper en FunX-presentator. Vanaf 1 juli 2017 presenteert hij in de vroege weekendochtenden het BNN-programma ‘Riza’. Daarnaast was hij de afgelopen jaren te gast op Lowlands, Zwarte Cross, Veronica & BNN Padoem Patsss Onelinershow.

Raymon Hofkens

Onze energieke Master of Ceremony! Als presentator zal hij de avond op eigen wijze aan elkaar praten. Hij won de regionale juryprijs en de landelijke publieksprijs van Comedy Slam 2010. Jaarlijks staat hij vele malen op het podium met o.a. Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers.

Tickets

€ 15,- per persoon (ex fee)

Eventbrite - NXT Comedy Night

Algemene informatie

Datum: vrijdag 27 oktober 2017
Locatie: NXT events
Adres: Handelseweg 11 – Gemert
Deuren open: 20u
Aanvang: 20.30u
Pauze: Ja

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het terrein van NXT events.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.