12/12/2015

Time Out Reünie

Een avondje ouderwets stappen tijdens de Time Out reünie! Was jij een vaste bezoeker tussen 1995 en 2005 en wil je die mooie tijden herbeleven? Kom dan zaterdag 12 december tijdens het 20-jarig jubilieum naar Time Out!  Samen met de DJs van toen: Michael Schakenraad, Willem de Jong en Felix van der Linden, het personeel van toen en de gezelligheid van toen beloofd het een mooie avond te worden!

Tickets Time Out reünie

De Time Out reünie is volledig uitverkocht! Er is deze zaterdag dus ook géén deurverkoop.

Informatie

De Time out reünie vindt plaats in de vernieuwde NXT. De achterste zaal van Time Out heeft een eigen entree. Dit is dus ook de entree voor de Time Out reünie. Geen idee wat je je hier bij voor moet stellen? Klik hier!

Bezoeken andere zalen Time Out

Het is voor de bezoekers van de reünie natuurlijk mogelijk om de andere zalen van Time Out te bezoeken en kunnen binnendoor naar de andere zalen lopen.

Consumpties

Bij het scannen van je ticket ontvang je 2 consumpties. Het is mogelijk je andere consumpties te pinnen als contant te betalen bij de informatiebalie in NXT.

Lockers

Er zijn in NXT voldoende lockers aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid bij Time Out. Voor de bezoekers van de Reünie geldt hetzelfde parkeerterrein. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

Magic Bus

Net als vruuuuger maken we nog steeds gebruik van de Magic Bus. Deze rijdt via verschillende routes naar Time Out en om 5:00u weer terug. Meer informatie over de tijden en reserveren kan via deze link.

Social media

We vinden het natuurlijk leuk als jullie je foto’s en selfies zaterdag met ons delen! Gebruik dus de hashtag #toreunie bij het plaatsen van je foto op Facebook of Instagram zodat we kunnen zien hoe jullie het hebben!

We hebben er zin in! Tot zaterdag!!

#TOreunie

20151107_nxt_0102-8025

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.