21/01/2017

Waarom? Daarom!

Zaterdag  Waarom? Daarom! met Sevn Alias, SBMG, Mula B, F1rstman, Superior en al die andere urban helden die klaar zijn om he-le-maal los te gaan! Wegens de verwachte drukte bij zowel het event Waarom? Daarom! als Radical Redemption hebben we samen met de organisatie van Waarom? Daarom! besloten om te shuffelen! Wat betekent dat?Waarom? Daarom! is deze zaterdag in de HOT (inclusief VIP deck, 3D LED chandeleer en moving stages is dit de perfecte area voor het event Waarom? Daarom! ) De entree gaat dus via Time Out en het evenement is nog steeds 18+. Tickets zijn online verkrijgbaar via: http://bit.ly/wd-tickets

Radical Redemption vindt plaats in NXT. Ivm de drukte is The Club simpelweg te klein! Verhuizen kan alleen naar NXT vanwege het geluid/de boxen die nodig zijn. Ook hier is de entree gewoon via Time Out. (Entree € 8,-)
De HOT is deze avond exclusief te betreden door bezoekers van Waarom? Daarom! Je ontvangt hiervoor een speciaal bandje. Geen bandje, geen toegang.
VIP
Met het beste uitzicht op de Djs, artiesten en de dansvloer zit je perfect op de VIP in HOT.
Wij zorgen dat de drankjes koud staan, haal je VIP ticket nu via: http://bit.ly/wd-tickets

Line up

Sevn Alias
DJ Superior
F1rstman
MULA B
SBMG
Johnny 500
BIGGI
Mr Wonder
Danjah
MC CHAOS

TICKETS

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link!
Earlybird € 15,- (UITVERKOCHT!)
Lady ticket  € 35,-  (1 ticket is geldig voor 2 dames)
Regular € 20,-

VIP

Party like a BALLER! Ben je jarig, wil je net iets meer aandacht of ben jij gewoon die big spender? Reserveer dan nu je VIP tafel voor WAAROM? DAAROM! Met het beste uitzicht op de DJs en de dansvloer en natuurlijk van alle luxe voorzien! VIP kost € 100,- per persoon.
Voor de VIP is het verplicht om een ticket te kopen, dat is mogelijk via DEZE LINK. Je ticket is geldig als entree bewijs voor Waarom? Daarom! en het VIP deck. Je ontvangt 1 fles sterke drank per 2 personen.

SOCIALS

Meld je aan voor het Facebook event!

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.