27/10/2018

We All Love 80’s, 90’s & 00’s!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in NXT in Gemert nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s in onze stijlvol aangeklede locatie! Bij  NXT maken we het nog veel specialer omdat we er altijd een live band aan toevoegen, hoe cool is dat!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s duikt in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat The Spice Girls, Tina Turner en Snap de hitlijsten bestormden. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je urenlang zoet was met je Tamagotchi, heel de dag naar TMF keek en een poster uit de Hitkrant boven je bed had hangen? Het mag allemaal weer tijdens WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s!

Baby Blue (LIVE!)

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest. Bekend van oa  Paaspop, de Zwarte Cross, 7th Sunday, Dicky Woodstock en Festyland. Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring!  Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van deze coole boys zijn een feest voor het oor en oog.

TICKETS

Kaarten voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s, het gezelligste feest van Nederland, kosten slechts 10.- euro (ex. fee)
Directe ticketlink: Tickets We all love & Baby Blue

Online tickets zijn tot zaterdag 27 oktober 21 uur online verkrijgbaar.
Daarna deurverkoop: € 16.-

 

Algemene info

Datum: zaterdag 27 oktober 2018
Tijd: 21:00 – 04:00u
Deuren open: 21:00u
Locatie: Handelseweg 11 – Gemert
Minimale leeftijd: 18+
Deurverkoop:  16.-

Munten

Tijdens We All Love 80’s, 90’s & 00’s zullen de reguliere NXT munten beschikbaar zijn á €2,50 per stuk. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash betalen. Heb je nog Time Out munten? Deze kun je kosteloos omwisselen tegen NXT munten bij de muntenbalie.

Minimale leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. ID verplicht.

Lockers

Er zijn in NXT voldoende lockers aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-. Er hangt een wisselautomaat bij de kluisjes.

Parkeren & ingang NXT

Er is voldoende parkeergelegenheid bij NXT. NXT ligt op hetzelfde terrein als discotheek Time Out aan de Handelseweg 11 in Gemert. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.