29/10/2016

We All Love 80’s 90’s 00’s

Zaterdag 29 oktober gaan we terug naar de tijd van de Flippo’s, de Nokia 3310 en de Nintendo.. En met name naar de hits van toen tijdens We All Love 80’s, 90’s & 00’s! Van Michael Jackson, Tina Turner & Bon Jovi tot Justin Timberlake, Faithless, Backstreet Boys & Outkast. En wie kunnen deze hits het beste mixen & met een knallende performance ten gehore brengen?

Memphis Maniacs!

Deze zogenaamde “Masters of the Mash-Up” nemen het publiek mee door onverwachte combinaties van (bestaande) tracks uit heel verschillende genres in zeer explosieve mash-ups te knippen, kopiëren en plakken. Maar ze gaan veel verder dan alleen het mengen van teksten en muziek! Ze trotseren de grenzen tussen genres, waanzin, entertainment en virtuositeit. Als geen één andere band ze weten hoe ze herkenning & verrassingen kunnen combineren om het publiek he-le-maal los te laten gaan!

Tickets

Tickets (€ 15,00 ex fee) zijn verkrijgbaar via deze link.
Tickets aan de deur: € 17,50

Algemene info

Datum: zaterdag 29 oktober 2016
Tijd: 21:00 – 04:00u
Locatie: Handelseweg 11 – Gemert
Minimale leeftijd: 18+
Tickets: verkrijgbaar via Ticketscript
Deurverkoop: € 17,50 aan de deur

Munten

Tijdens We All Love 80’s, 90’s & 00’s zullen de reguliere NXT munten beschikbaar zijn á €2,50 per stuk. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash betalen.

Minimale leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. ID verplicht.

Lockers

Er zijn in NXT voldoende lockers aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-.

Parkeren & ingang NXT

Er is voldoende parkeergelegenheid bij NXT. NXT ligt op hetzelfde terrein als discotheek Time Out aan de Handelseweg 11 in Gemert. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.