04/02/2017

We All Love 80’s, 90’s & 00’s

WE ALL LOVE 80s 90s & 00s neemt je mee terug naar de tijd van Baywatch, Jiskefet, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing en Pippi Langkous! Het We All Love DJ team neemt plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80, 90 & 00s in onze stijlvol aangeklede locatie.

The Dirty Daddies (LIVE!)
The Dirty Daddies bewezen al dat ze de grootste festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross, Concert At Sea en Paaspop volledig in hebben kunnen pakken, maar zetten met hun enthousiasme op zaterdag 4 februari ook NXT events gegarandeerd in lichterlaaie.In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi!

Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti en verkleedpartijtjes zijn ze meer dan klaar om de boel weer lelijk op zijn kop te gaan zetten, jullie ook?!

LET’S GET DIRTY!

Tickets

Regular tickets (€ 15,00 ex fee) zijn verkrijgbaar via deze link.
Tickets aan de deur: € 17,50

Algemene info

Datum: zaterdag 4 februari 2017
Tijd: 21:00 – 04:00u
Locatie: Handelseweg 11 – Gemert
Minimale leeftijd: 18+

Munten

Tijdens We All Love 80’s, 90’s & 00’s zullen de reguliere NXT munten beschikbaar zijn á €2,50 per stuk. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash betalen.

Minimale leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. ID verplicht.

Lockers

Er zijn in NXT voldoende lockers aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-. Er hangt een wisselautomaat bij de kluisjes.

Parkeren & ingang NXT

Er is voldoende parkeergelegenheid bij NXT. NXT ligt op hetzelfde terrein als discotheek Time Out aan de Handelseweg 11 in Gemert. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

NXT Updates

Meld je aan voor onze mailing en ontvang maandelijks onze agenda, belangrijke nieuwtjes en winacties.